2011. november 24., csütörtök

Pipa!

Azt hiszem, kész vagyok! Mármint jó pár karácsonyi ajándékkal.:) Biztos akkor leszek benne, ha  a tulaj rábólint, de szerintem minden megvan, holnap már kóstolót is kap belőle, ha a posta is úgy akarja. Ez nem az összes minden, ami már úton van, az lemaradt, de úgyis láttad/láttátok már!
 Ezt pedig még nem mutattam, csodaszép kis krizokolla szettek, két karkötős-fülbevalós és egy olyan, ami még nyaklánccal is kiegészül. Tekintsünk el a fotó minőségétől, ha lehet...:) Olyan korán sötétedik, ha épp nem, akkor sem látom a napot, nagyon hiányzik.:(  Úgyhogy ez csak egy gyors fotó a gyöngyös asztalon, hogy meg tudjam mutatni. Vakuval...

A krizokollát amúgy nagyon szeretem. Több ókori nép a remény köveként is tisztelte.  Csodálatos segítő égési sebeknél. Azonnal csökkenti a fájdalmat és megakadályozza gyors alkalmazásnál az égési hólyag fejlődését. Ezenkívül támogatja a máj, az epe, a vesék és a hólyag funkcióját és harmonizálja a gyomor és a belek funkcióját.A krizokolla az anya és a gyerek védő köve lehet a terhesség ideje alatt. Csökkenti a pajzsmirigy betegségeit és a torok- és garat területének panaszait. Ösztönzi a hasnyálmirigyet, szabályozza a vércukorszintet, erősíti a kar-, láb-, hát- és hasizomzatot, segít izomgörcsnél, fertőzéseknél, gyulladásoknál, lázcsökkentő.A krizokolla hűsítő, csökkenti a magas vérnyomást és csillapítja a reuma- és a hátfájdalmakat. Hatékony emésztési problémáknál is.A krizokolla nyugtató hatásán keresztül feloldja a stresszt és nyugtatja az idegeket. Segít, hogy minden szituációban tiszta fejjel tudjunk gondolkodni, így harmonizálja az életünket. Megemeli az életerőnket, több vállalkozói kedvhez vezet, támogatja a harmóniát. Nyugtató hatásán keresztül feloldja a stresszt és nyugtatja az idegeket. A krizokolla megóv bennünket a gyűlölettől és a haragtól, nyugalomba, toleranciába és szeretetbe alakítja át azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése