2011. november 10., csütörtök

Allergia folyt. köv.

Szerencsére nem lesz magányos a tegnapi nyaklánc, egész szetté egészült ki ma este. Azt hiszem, a citrin lett a kedvenc ebből az összeállításból, bár már a saját nyakláncomnál is eséllyel pályázott a megtisztelő címre. Elég sok mindenre használható, segít a gyomor problémáin, csökkenti a koleszterinszintet, hasznos a diéta során, mert segíti a méreganyagok kiválasztását. Depresszió ellen is hatásos, szerintem már csak azért is, mert ha valaki erre a sárga szépségre néz, nem hinném, hogy depis gondolatai támadnának! :) Pláne, ha elhisszük, hogy vonzza  a pénzt is... ezzel az én rosszkedvemet egy pillanat alatt elkergeti! :)
A borostyánnal vannak terveim, a hétvégén szeretnék csinálni egy-két babaláncot. Majd meglátjuk, mire jutok. Az aventurin allergia, bőrkiütések, légzési nehézségek esetén tökéletes választás, hat a zsíranyagcserére, segíti a nyugodt alvást...csupa jó dolog. Azt hiszem, nekem is kell egy ilyen! :)
 
A hegyikristályról ódákat lehetne zengeni, fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. Kell ennél több?

2 megjegyzés:

  1. Az aventurin nagyon jó hatással van a koleszterinszint szabályozására. Az anyukám kipróbálta, hogy két laborvizsgálat között nem szedte a gyógyszert és nem is diétázott, csak hordta szorgalmasan az aventurin láncot és a 2. eredménye nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  2. Magamon is érzem, hogy működik, sokkal kezelhetőbb az allergiám.

    VálaszTörlés