2015. október 4., vasárnap

Golyók

Lassan öt éve, hogy beálltam agolyósok nagy táborába, a blog is elmúlt négy a nyáron. Sokszor készülnek ékszerek l'art pour l'art, sokszor rendelésre, sokszor ajándékba. Kivétel nélkül mindegyiknél van valami, ami elindítja a folyamatot: egy színkombináció, egy személy, akinek készül, egy élmény, egy hangulat... Mostanában legtöbbször betekintést is nyerhettek ebbe és megismerhetitek az ihletforrást.
A mai könyvjelző múzsája kicsit kilóg a sorból, mégis épp ideje volt, hogy "kapjon" végre valamit. Golyó... hát igen. Aki követi az ékszerek Facebook oldalát, annak nem újdonság, hogy Golyó a testvérem kiskutyája, amennyiben egy 25 kilós, minden méretében és az aktivitását tekintve is egy sporttáskára hasonlító angol bulldogot nevezhetünk kiskutyának. Az első képen őt láthatjátok még babakorában. "Olyan cuki, hogy belehaloook!"
Azt hiszem, két éve (vagy három?) boldogítják egymást Orsival, és mivel mindketten rendkívül szórakoztatóak, azt kell mondjam, jó kis páros lettek ők. Nyáron volt szerencsém személyesen is megismerkedni a hölggyel (merthogy Golyó lány, ezt ugye mondanom sem kell?), és hatalmas lett a szerelem, részemről mindenképp! Azt hiszem, ő inkább a házi rabszolga státuszba helyezett engem és erre használt: 
Nem lehet neki nemet mondani. :) 


Szóval épp ideje volt, ahogy a tesóm ezt már többször jelezte, hogy a kisasszony is múzsává váljon. És mivel olyan gyönyörű jáspisom lett időközben, ami erősen hajaz Golyó szőrére és néhol felismerhetők a kis gombjai is (a kutya fején szerintem egy démon vagy egy rénszarvas látható, Orsi szerint azokkal a gombokkal lehetne leállítani, ha ismernénk a kombinációt...), így gyorsan el is készült a Golyó névre hallgató könyvjelző! Bulldogosoknak, kutyásoknak, vagy bárkinek, aki épp egy ilyenről álmodott, csak még magának sem tudta megfogalmazni. 

A kutya feje pedig ilyen, döntsétek el ti, hogy mit láttok a foltjaiba. Bár egyértelműen rénszarvas! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése