2015. november 27., péntek

Tényleg csak 48 óra???

Éreztétek már úgy, hogy annyi mindent kellene csinálni, még inkább annyi mindent SZERETNÉTEK csinálni, és nem jut mindenre idő? Halomban állnak az elolvasásra váró könyvek legalább 3 különböző témában, el kéne jutni edzeni, adventi koszorút szeretnék csinálni (leginkább adventi izét, nem ragaszkodom a koszorúhoz egyáltalán), szeretnék a későn ébredőknek egy csomó ékszert csinálni, hogy legyen miből válogatni, ha bevillan az "úristenméga zsuzsinaknemtudommitadokkarácsonykor" vagy a "kihúztamazsuzsitamunkahelyemendenincsötletem", szeretnék főzni, mert mennyivel egyszerűbb lenne újra saját, finom kaját hordani a munkahelyemre minden nap, és persze szeretnék új recepteket is kipróbálni, el kell menni vásárolni, az ágyamon hever egy jövő évi projekttervező, ami átgondolásra és kitöltésre vár, meg szeretném csinálni a kártyás házimat, el kell mennem vásárolni, szeretnék a barátnőmmel kávézni... Mennyi időm is van erre? Olyan...40 óra? Hát...legalább a mosógép már megy! 
És persze fényképeket is szeretnék csinálni, hogy megmutassam, mik készültek a héten. Amíg ez megvalósul, sajnos be kell érnetek néhány telefonos képpel, az első fülbevalóról csak akkor lesz másmilyen, ha a kedves új tulajdonos lő egyet, mert még meleg volt, mikor már becsomagoltam.:)
Egyszerű, de nagyon édes howlit fülbevaló készült Éva kérésére, imádom ezt a köztest, ami a két bogyó között van. A karkötőknek még van esélyük normális megörökítésre. A citrines a pénzmágneses karkötőm reinkarnációja, a korallos ismét az energiavámpírok elleni hatékony védekezést szolgálja, a középső pedig kék és zöld aventurin. Nem igazán láttam magam előtt ezt a kék-zöldet, mikor olvastam a kérést, nem is egy nap alatt vadásztam le a kék aventurint, de a végeredmény a megrendelőt igazolja! 
A dobozban pedig egyelőre összedobálva medálból és fülbevalóból álló szettek kavarodnak egymással, howlit, hegyikristály, korall, jáde, rózsakvarc, aventurin, ónix, karneol.. minden, mi szem-szájnak ingere! 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése