2015. november 8., vasárnap

Mert a férfiak is olvasnak

A környezetemben lévő férfiak általában olvasnak. Mármint nem úgy, hogy valaki a másfél méteres körzetembe kerül és hopp, elővesz egy könyvet, hanem amúgy. Tudnak olvasni, szeretnek olvasni és értik, amit olvasnak. Apukámmal kezdve a sort természetesen, azt hiszem, tőle örököltem a kölyvmolyságom és a jól fejlett grafomániámat is. Bár ha jobban átgondolom, az utóbbi legalább a nagyapámig visszanyúlik. Szóval genetikusan vagyok kattant ebben a témában, más mentség nem is kell.
Örök kihívás számomra valami férfias ékszert készíteni, hogy a kedves vevőimnek jó szívvel tudjak arra a kérdésére válaszolni, hogy "pasiknak nincs valamid"? Néha megküzdök a kihívással, mint ezeknél a karkötőknél is, és bár itt is voltak olyan hangok, hogy "férfiak márpedig nem hordanak ilyet", örömmel jelentem, hogy de. Sőt, van, aki többet is!
De hogy összekössük ezt a két témát (illetve bocsánat, hármat: pasi-könyv-ékszer)és az igaziférfinemhordékszert-mentalitásból se kelljen senkinek alább adnia, plusz még esetleg hasznos ajándék is kerülhessen mondjuk a fa alá, tegnap este elővettem a nemrég direkt erre a célra rendelt könyvjelzőalapjaimat. Íme a végeredmény: 
Persze bajban vagyok kicsit mindig a színekkel, a figurákkal, mert azért ha férfiasabb dolgot szeretnék csinálni, mégsem lubickolhatok a csilivili alkatrészek és a színes, látványos kövek között, mégiscsak valami visszafogottabbra van szükség. Legalábbis szerintem. (Jaj, ha egyszer az életben képes lennék tényleg férfiaggyal gondolkodni... nem sokáig. Csak egy hét? Egy nap? Mondjuk egy napig nem lehetnék a fordított Mel Gibson? Lefekvés előtt kéne ezt kívánnom? Vagy hogy is volt? Utána kell néznem feltétlenül!)
Nem olyan régen apukámnak is jó barátja lett egy Kindle, de azért nagyon ritkán látom könyvkönyv nélkül, talán még neki is hasznos lenne egy ilyen. A baglyos hópehely obszidiánból, a másik kettő jáspisból készült. Kicsit közelebbről: 

És nem hagyhatom ki az elsöpörhetetlen, végső és mindent vivő érvet a férfiékszer és az olvasás mellett: 
Jensen Acklest sajnos nem én fényképeztem az előbb, természetesen a Pinteresté az érdem ismét. 

2 megjegyzés:

  1. Szerintem az oroszlános kifejezetten férfias, az olvasó-ékszeres pasinál pedig csak az olvasó-ékszeres-tetovált, illetve az olvasó-ékszeres-tetovált-akcentusos a szexibb ;]

    VálaszTörlés