2011. július 19., kedd

Jáde szivárvány

Ez a kő és ez  karkötő másodszor tér vissza. Nem szeretem majdnem ugyanazt kétszer megcsinálni, de ebből az első sajnos olyan, mintha el sem készült volna.  Bár ha a pozitív oldalát nézem, akkor eddig ez az egyetlen ékszerem, amit elkavart a posta.  Más kalandjaim folyamatosan vannak velük, de elhagyniuk még csak ezt sikerült. És ezt most le is kopogom, és mindenféle varázslatokat végzek, hogy így is maradjon. Ettől még persze bosszús vagyok, mert nagyon várták, én pedig nagy szeretettel küldtem, de hátha nem fordul elő többet. És hátha valakinek nagy örömet fog okozni. 






Nézzük kicsit, mire is jó a jáde, amellett, hogy gyönyörű színes karkötőt lehet csinálni belőle. :) 
A jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, a lelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet.
Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot. 

 A jáde lehetővé teszi , hogy olyanná lehessünk, amilyenek igazából vagyunk, feléleszti bennünk a rejtett tudást.
A jáde erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a kiegyensúlyozottság érzetét kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.
A jádéhoz hozzárendelhető a Bika, Rák, Mérleg és a Halak csillagjegy, ezért ezekben a jegyekben születetteknek szerencsekövük. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése