2016. január 3., vasárnap

Az év első ékszere


Tavalyelőtt feketével indult az év, tavaly színesekkel és jóval kevésbé lelkesen. Idén úgy alakult, hogy stílusosan az év divatszíne kerükt elsőként a kezembe, erről itt olvashattok részletesebben. Ez a nyaklánc valójában decemberről maradt, szerettem volna karácsony előtt megcsinálni. Mert bár a kedves vevő jelezte, hogy saját magának lesz és nem sürgős, mégis szép lett volna, ha előtte elkészülök. Aztán a (szerencsére bőséges) karácsonyi rendelések mellett nem maradt rá idő, de -ahogy szeretett volt magyartanárom mondta mindig- ami késik, az eljön!
Január másodikáig kellett csak várni, hogy előkerüljenek a fogók és a pálcák és belecsapjunk a lecsóba. Kicsit kifogytak a készleteim az igazán népszerű kövekből, de remélem, hamarosan pótolni tudom őket (amint a forrás is feltölti a sajátjait:) ) és akkor jöhet az ónix,a hegyikristály vagy az ametiszt is!
Még egy pirit szettel tartozom tavalyról, ha azzal is elkészülök, előkapom a régebb óta jegelt ötleteimet is! Amúgy is úgy fest, "hideg napok jönnek", jó lesz földobni valami széppel! 
 

Addig pedig ne feledkezzetek meg az évnyitó akcióról sem! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése