2015. december 20., vasárnap

A jól megérdemelt


Idén már nem dolgozom. Bár év közben eléggé elfáradtam, most jó érzés, hogy maradt annyi szabim, hogy holnap már zavartalanul készülődhessek. Vettem tündér kicsi fát, égnek a gyertyáim, összekészítve az összes ajándék, holnap csomagolok, megsütöm A Híres Karácsonyi Süteményt... Jó lesz! :) És mondanám, hogy idén már ékszert sem csinálok, de ez nyilvánvalóan nem lesz igaz. Biztos vagyok benne, hogy kedden már leülök és nekiállok azoknak, amiket nem karácsonyra kértetek, hanem kaptam egy kis haladékot. Nem fogok visszaélni vele, lesz itt nemsokára rózsakvarc nyaklánc és pirit szett is. 

Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg karácsonyi kérést, rendelést, remélem, sikerül örömet okozni az ékszereimmel és jó sok fényképet küldtök majd, amiket megoszthatok mindenkivel. Főleg azért, mert karácsony előtt erősen vissza kellett fognom magam, hogy ne spoilerezzek és mindenkinek meglepetés legyen, amit kap! Egy képet különösen várok! ;) 

Most egy kicsit tényleg pihenek, mondjuk egy hetet. Tervezek néhány változtatást a bloggal kapcsolatban is, talán egy hét alatt meg is valósítom. Csak most bevackolok egy kakaóval a rénszarvasos plédem alá, megcsinálom a körmöm, nézek egy kis Odaátot és hangolódok tovább abban a boldog tudatban, hogy két hétig nem kell beállítanom az ébresztőórát! 

Pilinszkyvel kívánok nektek nagyon jó várakozást a  hátralévő néhány napra! 

"Advent a várakozás megszentelése. Rokona annak a gyönyörű gondolatnak, hogy meg kell  tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.
Gyermekkorunkban éltünk így. Vágyakoztunk arra, ami biztosan megjött. Télen az első hóesésre. És várakozásunk ettől semmivel sem volt kisebb, erőtlenebb. Ellenkezőleg, nincs nagyobb kaland, mint hazaérkezni, hazatalálni, beteljesíteni és fölfedezni azt, ami a miénk."


1 megjegyzés:

  1. Szeretetteljes ünnepeket kívánok neked és a ki'ccsaládnak, még Golyónak is! :)

    VálaszTörlés