2012. szeptember 28., péntek

Színek és formák

Bevallom férfiasan, a múlt hétig fogalmam sem volt, ki az az Anna Dello Russo. De már tudom, hogy ő a japán Vogue kreatív igazgatója (hogy élhettem ilyen tudatlanul????), akivel az októberi Glamourban olvasható egy interjú. Abban pedig két olyan mondat, amivel Anna Dello Russo belopta magát a szívembe és gondolkodom a japán Vogue előfizetésén.
"Roppantul unom, ha az emberek feketébe öltöznek, de ha egy óriási nyaklánccal feldobnak egy egyszerű fekete ruhát, az már nem csak egy fekete ruha, mert mindenki az izgalmas nyakláncra figyel majd. Ez egy elronthatatlan trükk, amit bárki tud alkalmazni." Ez íííígy van! 
Most, hogy hűvösebb napok jönnek, lassan előkerülnek a zártabb fölsők, garbók, begombolós blúzok is, amiket könnyedén feldobhatunk színes kiegészítőkkel. Olyanokkal, mint például a tegnap elkészült nyakláncom, aki izgatottan keresi a gazdáját: 
 
Kicsit hosszabb felvéve, de a nyakon így tudtam csak fényképezni.

 

Vörös korallból, sárgás jádéból és türkiz színű howlitból készült, virágos T-kapoccsal záródik. Igazi ütős nyaklánc, garantáltan feltűnést fog kelteni a viselőjével együtt.

És ha már színek: zöld és kék és sárga egyetlen gyűrűn, jó sok bogyóval:

 És a bogyók: jáde, akvamarin, aventurin, krizokolla, jáspis, hematit. Amíg gépelek, a kezemen van, tesztelem, nem kényelmetlen-e, lehet-e vele dolgozni. Gépelni biztosan lehet és nagyon mókás, ahogy csörögnek-zörögnek, vicces!:) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése