2011. december 8., csütörtök

Adventi játék

Azért még mindig van egy kis idő karácsonyig... Meg lassan egy éves a meskás boltom is... meg lassan csak elérjük a 200-at Facebookon... ezer okot fel tudnék sorolni, ha akarnék, de eszemben sincs, inkább csak annyit mondok: JÁTÉK!!!!
Csak most, csak nektek csináltam egy édes szépséges fülbevalót türkiz és fehér howlitból, gyöngykeretekkel, kicsi bagollyal.
Vasárnapig lehet érte játszani mindenkinek, aki szeretné magáénak tudni. Mindössze két apró dolgot kérek.
1. Oszd meg ezt a  bejegyzést Facebookon vagy a blogodon.
2. Kommentben erre a kérdésre szeretnék választ kapni (egy-két szó, nem kell esszét írni, bár jöhet az is...:)) :  milyen hatást tulajdonítanak a howlitnak?
A válaszokat ide a blogra vagy Facebookon ehhez a bejegyzéshez kérem szépen.
Ha vasárnapig elérnénk a  200 főt, lesz ám másik ajándékom is! :)
Vasárnap este sorsolok!
Jó játékot!

18 megjegyzés:

  1. Szeretnék játszani!

    A Howlit a súlyproblémával küzdő emberek köve,segíti a fogyást és a salaktalanítást,csökkenti a folyadékraktározást,enyhíti a bélzavarokat,gyomorégést, hányingert

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék játszani! Kitettelek a blogomra.

    A howlit belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot, a bizalmat és a harmóniát - azaz az önrendelkező, boldog életet árasztja magából.

    VálaszTörlés
  3. A howlit segíti a fogyást és a salaktalanítást, emellett csökkenti a folyadékraktározást. Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát. Különösen azokra a Bernadett nevű nőkre van nagyon jó hatással, akik monológjaikat megosztják másokkal és eközben két kisgyerekük van.

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik ez a füli!! Szeretném!!!

    És igen a howlit: a nyugalom köve.Oldja a testben a blokkokat ezáltal kiegyensúlyozottá tesz és jó hatással van az idegrendszerre is. Az iker jegyűeknek különösen jót tesz. És én iker jegyű vagyok :)

    VálaszTörlés
  5. Befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását. Segíti az anyagcserét is. Gondoskodik a belső nyugalomról, bizalomról és a harmóniáról.

    VálaszTörlés
  6. én is iker vagyok :)
    kérem ezt a szép nyugalomfülit :D
    szeretnék tőle kiegyensúlyozódni, meg harmónikus lenni

    VálaszTörlés
  7. Kalcium tartalma segíti a hormon-, enzim- és fehérjetermelést. Segít az önrendelkező, boldog élet kialakításában. Erősíti az akaratot és a kitartást. (Ugye milyen jól másolok?:)

    VálaszTörlés
  8. A nyugalom köve. A szívcsakrára is hatással van. Segíti a fogyást, salaktalanítást. Csökkenti a folyadékraktározás.

    És nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  9. A HOWLIT a súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Segíti a fogyást és a salaktalanítást, emellett csökkenti a folyadékraktározást. Enyhíti a bélzavarokat, gyomorémelygést és a hányingert. Javítja az egyensúlyérzéket, enyhíti a rosszullétet, a kontaktmérgek okozta bőrirritációkat.
    A Howlit fizikai síkra gyakorolt hatását a lelkiekre kifejtett hatása támogatja: Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát.

    VálaszTörlés
  10. A howlit a súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Segíti a fogyást és a salaktalanítást, emellett csökkenti a folyadékraktározást. Enyhíti a bélzavarokat, gyomorémelygést és a hányingert. Javítja az egyensúlyérzéket, enyhíti a rosszullétet, a kontaktmérgek okozta bőrirritációkat.
    A howlit fizikai síkra gyakorolt hatását a lelkiekre kifejtett hatása támogatja: Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát.

    Nagyon szép fülbevaló, és még mennyi jó hatása van, nagyon jó lenne!:)

    FB-n megosztottam Gősi Gabriella néven!

    Üdv, Gabi

    VálaszTörlés
  11. A nyugalom köve, tökéletes, nekem való, épp most szeretnék leállni a csokival és kólával, amit felpaprikázott pillanatokban vetettem be, ezzel a fülbevalóval nem kellenének azok sem... :))) Fb-on osztom! :)

    VálaszTörlés
  12. Bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Kalcium alkotóeleme viszont a hormon-, enzim- és fehérjetermelést serkenti. Segíti az anyagcserét is.
    Nagyon tetszik!!!!!!!Megosztottam!

    VálaszTörlés
  13. Rám nagy hatást gyakorolt,az biztos:)) Bár mindenki szerint nyugtató hatása van,engem határozottan izgalomba hozott:))Szívesen megbizonyosodnék róla,hogy valóban nyugtat-e:))

    VálaszTörlés
  14. Én szeretném :)) Pont erre van szükségem, egy kis lelki segítségre... Ráadásul baglyos... Szerintem ezt nekem csináltad...

    A nyugalom köve. Szembesít gondolataim káoszával. Segít rendet rakni. Segít megbékélni önmagammal, így fel tudom tárni önmagam értékeit.

    Facebookon megosztva :))

    VálaszTörlés
  15. Segíti a fogyást, salaktalanítást. Csökkenti a folyadékraktározás. Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorégést és a hányingert. Enyhíti a kontatktmérgek okozta bőrirritációkat.

    VálaszTörlés
  16. Semlegesíti a negatív energiákat, jó stresszleépítésre. Fogakra, körmökre pozitív hatással van, ha valakinek ezzel gondja van.

    VálaszTörlés
  17. Megosztva! :)
    Howlit? Jelenleg a szememet legeltetem ezen a howlitos szépségen, amely jótékonyan hat! :)

    VálaszTörlés
  18. Köszönöm szépen mindenkinek a játékot! :) És mivel a blog olvasóinak száma elérte a harmincat, a blogon kommentelők még egy sorsoláson részt vesznek, amin egy baglyos howlitos medál talál gazdára. Perceken belül! :))

    VálaszTörlés