2013. április 10., szerda

Fa és kerámia

Tegnap Kecskeméten véletlen megint az utamba került a Gyöngyvilág. Egyszerűen nem tudtam volna másfele menni, sem egy utcával feljebb, sem egy utcával lejjebb... Pont a Kőhíd utcán kellett. És én esküszöm, nem akartam bemenni, de valami erő beszippantott. Abban biztos voltam, hogy ásványokat nem fogok venni, gondoltam, csak körbenézek és kijövök, ha már valahogy belülre kerültem. Nyilván nem ez történt. Memóriadróttal, szerelőpálcával és gyönyörű kerámiagyöngyökkel távoztam röpke 30 perc múlva (kicsi az üzlet, na....). Már a vonaton tervezgettem fejben, hazaérve pedig elkészült az első karkötő fagyöngyök és az egyik kerámia felhasználásával. 
 
 Azóta megérkeztek a picuri, 6 mm-es fagolyóim is (fél kiló, csak kihúzom velük egy darabig :) ), de ehhez a karkötőhöz 10 és 15mm-es bogyókat használtam. 
Ez az ékszer valószínűleg az enyém marad, mert már kész volt, mikor észrevettem, hogy a kerámia kicsit hibás (addig  rózsaszín köd volt a szemem előtt), pont úgy néz ki, mint a kedvenc bögrém széle. Engem a bögrén sem zavar, itt sem zavar, szívesen fogom hordani! 
Persze ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy megszerezze, állok elébe, természetesen erősen kedvezményesen! 

1 megjegyzés: