2015. március 16., hétfő

Köszönöm, Kata!

Adós vagyok ezzel a bejegyzéssel már egy ideje. Szerettem volna megírni, de valahogy soha nem jutottam ide. Na de majd most.
Az már szerintem nyilvánvaló, hogy én hiszek az ásványokban. Nem abban, hogy ha fogyni szeretnék, akkor elég egy howlit karkötő és már meg is oldódott a feladat, de abban igen, hogy akár segíthet is benne. Ha másért nem, hát azért, mert hiszek benne és erőt ad, hogy elérjem a kitűzött célt. (Na pont ez a fogyás-dolog külön blogért kiáltana...:)) Ha tudom, hogy nehéz napom lesz, akkor annak megfelelően választok ékszert, és ha sürgősen bevételre van szükségem (kinek nincs?), akkor biztos, hogy rajtam van a citrin karkötőm. 
És akkor a kis bevezető után jöhet, amiért megszületett ez a bejegyzés. Régebben Pure Solution néven futottak ezek a karkötőim, mostanában inkább Kívánság névre hallgatnak. Mindig nagy öröm, mikor valaki engem kér meg, hogy készítsek neki karkötőt (vagy bármilyen ékszert), ilyenkor általában közösen találjuk ki, milyen is legyen.  Egy kedves barátnőmnek is készült egy, amibe olyan kövek kerültek, amik a nőiességet erősítik és jó hatással vannak mindenre, ami ezzel összefüggésbe hozható. Elég idős (mármint ahhoz képest, ugye) és meglehetősen felvilágosult nő vagyok, egy percig sem gondolom, hogy a kövektől történt, ami történt, de ha a beléjük vetett hit egy picit is segített a csodás végeredményben, akkor nagyon büszke vagyok magamra. ;) 
Nagyon köszönöm, Kata, hogy elküldted ezeket a képeket és megengedted, hogy felhasználjam őket, és sok-sok boldogságot kívánok a gyönyörű kislányotokhoz! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése