2012. november 27., kedd

Játék a Nirinat Drótékszerrel

Egyre közeledik a  karácsony, hétvégén már gyertyát gyújtunk az adventi koszorún, aki eddig halogatta, az is elkezd legalább gondolkodni, kinek mit ajándékozzon. Mi is szeretnénk titeket megajándékozni ezért újra játszunk, párom ezúttal a Nirinat drótékszer! 
Közösen választottunk ásványt, mindketten egy-egy ametisztből készült ékszert ajánlunk föl az EGYETLEN nyertesnek. Aki játszik, két ékszerre is esélyes, hiszen egy valaki viheti el a Nirinat Drótékszer ametisztes gyűrűjét és az én angyalszárnyas ametiszt fülbevalómat. A képen látható gyűrűt Niki a saját méretedre készíti el. 
Mit kell tenned, hogy a tiéd lehessen a két szépség? Igazán nem sokat! Csak töltsd ki helyesen a játék űrlapját és máris bekerülsz a kalapba.
A helyes válaszokat megtalálod a Nirinat Drótékszer és a Panka ékszerei oldalakon, valamint a blogon, ha ügyesen keresel.
A játék 2012. december 2. vasárnap 20 óráig tart.
Szeretettel várunk a két oldal kedvelői között is! :) 
Az adataidat semmi más célra nem használjuk fel, a játék után töröljük!
                   Sok szerencsét! 

A játékra 113 nevezés érkezett, 112 játékos válaszolt helyesen mindhárom kérdésre. Aki kétszer nevezett, annak mindkét nevezését kivettem a virtuális kalapból, így 110 névből sorsoltunk a random.org segítségével. A 71. számú játékos, KURUCZ KATALIN lett a szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése