2012. július 31., kedd

Pure Solution

Egy hete körülbelül jeleztem Facebookon, hogy támadt egy ötletem. Kellett egy kis idő, hogy körvonalazzam magamnak és testet öltsön, de elérkezett az idő. Új karkötők születtek és születnek szépen sorban.
Letisztult forma, semmi dísz, csak az ásványok magukban, hogy semmi ne akadályozza őket gyógyító erejük kifejtésében. Mert nem is kérdés, hiszünk benne, hogy amellett, hogy szépek, pozitív hatással vannak testi-lelki állapotunkra. Minden kő más területen fejti ki a hatását, ez az új karkötők alapkoncepciója. Minden darab segítség lehet egy-egy probléma megoldásában. Persze nem állítom, hogy ha nem tudunk aludni, csak feltesszük a megfelelő darabot és máris mély, pihentető álomba merülünk, de a tudat, hogy tettünk valamit, már segíthet! :)
Az első ilyen darabokat már láttátok, barátoknak készültek azzal a szándékkal, hogy talán egy kicsit könnyebbé tegyék a gyermekük születését. Majd egy barátnőm kért egyet, ami segít a csakrák harmonikus működésében. Így született meg ez a darab:
Mind a hét csakrának megvan a maga funkciója, ennek megfelelően a hozzájuk rendelt kövek is, de ennek külön bejegyzést szeretnék szentelni. A karkötőbe ametiszt, gránát, karneol, tigrisszem, rózsakvarc, aventurin, akvamarin és szodalit került.
És akkor néhány kép a ma készült szépségekről:
Rózsakvarc, aventurin és hegyikristály a belső békéért.



                                      Akvamarin, rózsakvarc és ametiszt a nyugodt álmokért.


      Akvamarin,gránát, rózsakvarc, karneol és cseresznyekvarc a életerő és az energia aktivizálására.
Természetesen ők is gazdára várnak, ha pedig valaki egyéni igényekkel jelentkezne, neki is megkeressük a megfelelő összeállítást! :) 

2 megjegyzés: