2012. július 18., szerda

Angyalok és liliom a nyúlon túl

Hat pár fülbevaló a mai termés, valahogy úgy alakult, hogy egy kivétellel mind nagyon finom, elegáns darab lett. Az az egy is nagyon helyes, csak nem épp visszafogott színe miatt nem sorolom a finom kiegészítők közé.

Szép nagy aventurin nugáthoz tettem egy fehér howlit bogyót és egy nyuszit. Ugye mindenki tudja, mi van "a nyúlon túl" ? Régen az aventurinról azt gondolták, hogy elősegíti Fotuna közbelépését, aminek nyilvánvaló gazdasági vonatkozása is volt.
A magam részéről állok elébe, gondolom, vagytok ezzel ti is így egy páran! 
És persze továbbra sem feledkezhetünk meg az aventurin lelki hatásairól sem. Nyugtatja a szívet, segíti a nyugodt alvást, feledteti gondjainkat.
Gondolom, nem csak nekem jönne jól egy kis nyugalom és lelki béke, úgyhogy bátran ajánlom bárkinek a nyuszikat! 
Kaptam két szépséges lila macskaszem gyöngyöt, tényleg nagyon szépek. Fotón nem tudom sajnos visszaadni a színüket, vagy inkább a színeiket, gyönyörűek. Tenyésztett gyöngyöt és Fleur de lis fityegőt álmodtam hozzá, nem írom le még egyszer, mennyire szép lett. És ha már a liliom a kezembe akadt, készült vele egy másik fülbevaló is, gránáttal és tenyésztett gyönggyel. A gránát hatékony energiaforrás, visszaállítja a belső egyensúlyt, a hozzá kapcsolódó kulcsszavak: szeretet, együttérzés, kreativitás. 
 
Nem csak liliomos fülbevalóból készült kettő, újra előkerültek az angyalszárnyak is. Nagyon szép, nagyon finom, nagyon nőies köveket válogattam hozzá. Az egyik cseresznyekvarc és roppantott hegyikristály, a másik rózsakvarc és holdkő. A rózsakvarc növeli az önbecsülést és az intimitást, jótékony hatással van a kreativitásra. A hegyikristály számos (vagy számtalan) hatása mellett kiváló meditációhoz, semlegesíti a negatív hatásokat.


És végül a hatodik, amin nincs fityegő, egyszerűen csak a kövek a maguk szépségében: rózsakvarc, cseresznyekvarc és ametiszt. Az ametiszt az egyik nagy kedvencem (melyik nem az???), segíti a megvilágosodást, jelentős nyugtató hatással és erőteljes védelmező képességgel bír. És persze gyönyörű, ha még nem említettem volna.  (Miért jut a cseresznyekvarcról mindig a rozéfröccs az eszembe?) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése