2012. február 4., szombat

Hull a hó...

...mi pedig négy napra bezárkóztunk. Így jó a tél, nagyon! Tudom, hogy nem kell kitennem a lábam, nem elég, hogy a városban maradhatok, a lakásajtót sem kell kinyitnom, úgyhogy nagyon élvezem. Biztos lesz böjtje, de most éljen a hétfőre és keddre elrendelt rendkívüli tanítási szünet. Hatalmasakat lépünk előre sorozatnézésben és kakaófogyasztásban, és reménykedünk, hogy kitartanak a popcornkészleteink. És persze azért van ám idő ékszerekre is!
A bagolymánia azóta tart, mióta megkaptam a karácsonyi bagolypárnámat. Komoly harcok folynak érte. A füli formája ismerős lehet, készült howlittal, aventurinnal, bagollyal és elefánttal is. Már fel is került Meskára, itt megtaláljátok. Ebben a hófehér időben jó ránézni az őszi erdős jáspisra. Kicsit unalmas a látvány az ablakból, már a kocsik színe sem látszik.

A kezembe került egy csomag vörös jáde, még talán karácsony előtt vettem. Elvileg (gyakorlatilag is ) ignorálom a Valentin napot, valahogy nem tudta magát belopni a szívembe ez az "ünnep". Viszont a színei és a motívumai nagyon bejönnek. A jáde pedig szinte kínálta magát, hogy valentinos fülbevaló legyen! Egyből három verzió is készült belőle. Nekem a spirálos a kedvencem, ő is megtalálható már Meskán, egészen pontosan itt.

1 megjegyzés: