2019. március 31., vasárnap

Kos -egy kis zenével


Ez most elég aktuális, hiszen március 21. és április 20. között a Kos jegyében járunk. A Kossal kezdődik a tavasz, ha van egy körnek eleje, akkor a Kos a zodiákus első jegye is. (Jelen esetben van eleje.:) )  Ha végiggondolom a Kos ismrőseimet, az első, ami eszembe jut az, hogy egyikük sem szeret tökölni, ha eldöntenek valamit, akkor azt minél előbb elkezdik és makacsul ragaszkodnak hozzá mindvégig. A türelem talán nem tartozik a fő erényeik közé, az őszinteség annál inkább. 

És az is biztos, hogy az én Kos ismerőseim (ez véletlenül sem jelenti az összes Kost, sőt, még az ismerőseim közül is csak azokat, akiknek belelátok az ékszeres dobozukba! :) ) ékszerei között nincsenek nagyon csillogó, nagyon feltűnő, nagyon extravagáns darabok. Amiket fel tudok idézni, azok mind egyszerű, de egyedi, elegáns, nem feltűnő ékszerek, amik nem akadályozzák a viselőjüket a mindennapok során, nem kényelmetlenek, nem akadnak bele mindenbe. El sem tudnám képzelni mondjuk a barátnőmet egy Pompi fülbevalóval. (Lehet, hogy azért bedobom neki a héten az ötletet, ki tudja...)  

A Kosoknak a következő köveket ajánlja Sonja Heider: ametiszt, gránát, hematit, jáspis, karneol, lazurit, rodokrozit, rubin, szodalit, vörös turmalin. Az én karkötőm karneolból, hemaitból és jáspisból készült. 
Mindhárom kő fokozza a vitalitást, kimerültség esetén új energiát adhat, növeli az ellenálló erőt, vagyis csupa olyan hatást tulajdonítanak nekik, amikegy (néha kicsit) túlpörgős Kosnak bármikor jól jöhetnek! :) 

Ha akarunk, kb. bármit találhatunk a neten csillagjegyekhez kapcsolva. Jót szórakoztam ezen a bejegyzésen, amiből megtudhattam, melyik csillagjegyhez milyen zene illik. 
Akkor ez ma szóljon a Kosoknak, lehetőleg jó hangosan! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése