2019. május 20., hétfő

Újabb búcsúajándék

Két éve készült ez a szett egy tanítónőnek, akitől búcsúzott az osztálya. Most újra előkerült a téma.  Újabb kis negyedikesek, újabb tanítónéni, újabb nagyon kedves, nagyon személyes ajándék. 
Extra bónusz, hogy pont akkora az osztálylétszám, hogy ha mindenki (a tanítónéni is) kap egy-egy követ, akkor épp kijön egy kényelmes karkötő.:) 
Ismét megkaptam a gyerekek születési dátumait, kijegyzeteltem az összes csillagjegyhez kapcsolható összes követ, kiválogattam, hogy színben is harmonizáljanak egymással, és megszületett a végeredmény.
Mivel az Ikrek voltak a legtöbben, így  ők hat akvamarint kaptak (az osztályfőnöké a hetedik ami kicsit nagyobb a többinél), a Halak hegyikristályt, a Kosok ametisztet, az egy szem Bika karneolt. Rák, Szűz és Skorpió szintén egy-egy van az osztályban, így egy-egy rózsakvarc, jáspis és tigrisszem került a  karkötőbe. Az Oroszlánoknak gránát, a Mérlegeknek jáde, a Nyilasoknak aventurin, a Bakoknak hematit. 
Remélem, elnyeri majd a megajándékozott tetszését és még sokáig fog jó szívvel emlékezni a kis osztályára, ahányszor ránéz a karkötőre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése